Cadeauartikelen

TASJE MET JAPANSE KNOOP

            

De meeste vrouwen gebruiken een handtas als ze de deur uit gaan, maar soms wil je niet je hele tas meenemen, dan komt dit tasje mooi van pas. Ik gebruik heem vaak als ik de hond ga uitlaten voor de sleutels, mobiel en 💩zakjes of als ik even snel naar de winkel ga. Je doet de lange lus door de korte en je kunt op pad. Je kunt allerlei stoffen combineren of helemaal van een stof.

Deze tas kan gemaakt worden naar wens. Denk aan: stof, combinaties, kleuren en maten.De foto’s zijn enkele voorbeelden. Kijk voor de meest recente stoffen naar de stoffenpagina.

Maat: 27 cm breed, 29 cm hoog.

Wil je een afwijkende maat of model neem dan contact met mij op. Voor de prijzen verwijs ik je door naar de prijslijst.

 

LEESKUSSEN

Lezen is leuk, goed voor de taalontwikkeling en de fantasie. Met een leeskussen lig je lekker en als je klaar bent heb je een leuke plek om je boek in op te bergen. Ook leuk als cadeau met een boek erin.

 

De leeskussens kunnen gemaakt worden naar wens. Denk aan: stof, combinaties, kleuren en maten. De foto’s zijn enkele voorbeelden. Kijk voor de meest recente stoffen naar de stoffenpagina.

Standaardmaat: 40 cm bij 40 cm. Wil je een afwijkende maat? Neem dan contact met mij op. Voor de prijzen verwijs ik door naar de prijslijst.

SCHORT

Het schort is ideaal om je kleding te beschermen tijdens het koken. Het is zonde om vet of iets anders op je mooie kleding te krijgen, want afgezien van het feit dat je moet gaan uitzoeken hoe je die vlek weg krijgt, heb je vaak al genoeg te wassen, toch? Daarom maak ik ook schorten in allerlei kleuren en maten. En helpt je kleintje je graag in de keuken?  Ik maak ze ook op kindermaat.

De schorten kunnen gemaakt worden naar wens. Denk aan: stof, combinaties, kleuren en maten.De foto’s zijn enkele voorbeelden. Kijk voor de meest recente stoffen naar de stoffenpagina.

  • Standaardmaat, volwassenen: lang: 100 cm, breed: 64 cm.
  • Kinderen:  lang: 60 cm, breed: 45 cm.

Wil je een afwijkende maat neem dan contact met mij op. Voor de prijzen verwijs ik je door naar de prijslijst.

 

HOES VOOR DE NAAIMACHINE

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor iemand, die net als ik graag achter de naaimachine zit? Dan is dit een ideaal cadeau. Het is handig als hulpstuk. Het beschermt de tafel tegen eventuele krassen omdat de naaimachine erop staat en in de vakjes kun je de schaar, garen, meetlint etc bewaren zo heb je alles bijelkaar. Na afloop  kan je het als hoes voor over de naaimachine gebruiken. De spullen kunnen in de vakjes blijven en het ziet er nog mooi uit ook.

 

De hoes kan gemaakt worden naar wens. Denk aan: stof, combinaties, kleuren en maten.De foto’s zijn enkele voorbeelden. Kijk voor de meest recente stoffen naar de stoffenpagina.

Maat: de hoes is 40cm breed, 70cm lang.                                                       De hoes heeft 3 zakken; 15cm diep en 13.33cm breed .

Wil je een afwijkende maat neem dan contact met mij op. Voor de prijzen verwijs ik je door naar de prijslijst.

 

 

KNIJPERZAK

 

Hoe schattig is deze knijperzak! Al zeg ik het zelf.                                  Een collega van mij heeft deze stof uitgekozen en hij is leuker geworden dan ik had verwacht. Ook al is de was ophangen niet je hobby als je tegen zo’n stof staat aan te kijken wordt alles leuker.

De knijperzak kan gemaakt worden naar wens. Denk aan: stof, combinaties, kleuren en maten.De foto’s zijn enkele voorbeelden. Kijk voor de meest recente stoffen naar de stoffenpagina.

Maat: 27cm breed en 35cm lang. Er zit een houten kledinghanger in (kindermaat) die kun je er uithalen als je het wilt wassen.

Wil je een afwijkende maat neem dan contact met mij op. Voor de prijzen verwijs ik je door naar de prijslijst.

KRAAMCADEAU

 

  

Ben je zwanger of zoek je een kraamcadeau? Dan is dit wellicht wat voor jou. Een tasje om de luiers en billendoekjes in mee te nemen. Het ziet er leuk uit en houdt alles bij elkaar. De kleine slab is gewoon schattig en praktisch.

Deze kraamcadeau kan gemaakt worden naar wens. Denk aan: stof, combinaties, kleuren en maten.De foto’s zijn enkele voorbeelden. Kijk voor de meest recente stoffen naar de stoffenpagina.

Maat: 35 cm breed, 24 cm hoog, de vakken zijn 13.5 cm.                        In een vakje passen 2 luiers maat 5.

Wil je een afwijkende maat of model neem dan contact met mij op. Voor de prijzen verwijs ik je door naar de prijslijst.

 

BOXZAK

Wanneer je het geluk hebt een baby te krijgen, ben je blij maar ook blij als je het overleeft, de flessen, de poepluiers, de was de kraamvisite, het houdt niet op. Maar je bent gelukkig met je baby en je krijgt een hoop cadeautjes, vaak ook speelgoed.                                                             Je wilt natuurlijk een beetje orde houden. Een boxzak zal je daar zeker bij helpen, je kunt er speelgoed in opbergen en zorgen voor afwisseling.

Deze boxzak kan gemaakt worden naar wens. Denk aan: stof, combinaties, kleuren en maten.De foto’s zijn enkele voorbeelden. Kijk voor de meest recente stoffen naar de stoffenpagina.

Maat: 33 cm breed, 45 cm hoog en 10 cm diep.

Wil je een afwijkende maat of model neem dan contact met mij op. Voor de prijzen verwijs ik je door naar de prijslijst.