Persoonlijk kraamcadeau

19,50

Dit persoonlijk kraamcadeau is een setje bestaande uit een tasje om luiers en billendoekjes in mee te nemen en een schattig slabbetje. De vakken in de tas zijn geschikt voor twee luiers in maat 5. Het persoonlijk kraamcadeau is gemaakt van katoen, zodat het wasbaar is op 40 graden.

Het setje is standaard verkrijgbaar in twee printen (cactus en zwart stip), maar het is ook mogelijk om het kraamcadeau te personaliseren, bijvoorbeeld met een andere stof of maat. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Artikelnummer: 00007 Categorie:

Beschrijving

Een van de leukste dingen is het uitzoeken van babyspulletjes, voor uzelf of als kraamcadeau. Dit persoonlijk kraamcadeau is een setje bestaande uit een tasje om luiers en billendoekjes in mee te nemen en een slabbetje. Het slabbetje is naast schattig ook erg praktisch. De maat van het tasje is 35 cm breed en 24 cm hoog. Beide vakken zijn 13,5 cm en zijn groot genoeg om twee luiers in maat 5 te passen. De slab van punt naar punt is 29 cm en zowel de buitenstof als de voering is gemaakt van katoen, waardoor het wasbaar is op 40 graden. Wel zo handig met baby’s! ?

Dit setje is personaliseerbaar! Wil je bijvoorbeeld een andere stof of liever een andere maat? Neem dan contact met mij op. Ook is het mogelijk voor een meerprijs van € 0,50 per letter om de naam van het kind geborduurd op het setje te krijgen.