Hola, mijn naam is Nuria!

Mijn naam is Nuria, een Spaanse met Braziliaans bloed en samen met mijn man, dochter, hond en kat woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Ik ben drie dagen in de week werkzaam op een babygroep op een kinderdagverblijf en de rest van de tijd bezig met mijn passie: het creëren van (milieubewuste) cadeau-artikelen en tassen.

Al jaren ben ik graag achter mijn naaimachine te vinden, in eerste instantie als hobby en voor familie en vrienden, maar ik kreeg steeds meer aanvragen van buitenaf. In 2018 durfde ik eindelijk de stap te wagen en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: Stiksels en Zo.

Ik vind het belangrijk om op een duurzame manier met producten en materialen om te gaan en hergebruik daar waar het mogelijk is. Vanuit die gedachte ben ik milieubewuste producten gaan maken, zoals bijvoorbeeld duurzame lunchzakjes en tassen van gerecyclede materialen. Er worden steeds meer (cadeau) artikelen toegevoegd aan de shop, maar allen met duurzaamheid als uitgangspunt. Ook vind ik het belangrijk om na te gaan of kapotte kleding gerepareerd kan worden in plaats van direct nieuw te kopen en kunnen mensen bij mij terecht voor kledingreparaties.

Veel van de artikelen die ik maak kunnen gepersonaliseerd worden. Denk hierbij aan andere combinaties van stoffen, kleuren en maten en is het ook soms mogelijk om de naam op een product te borduren, voor een extra persoonlijk tintje. Heb je een ander idee of verzoek? Neem ook in dat geval contact met mij op! Ik vind het heerlijk om iets te maken wat ik nooit eerder gemaakt heb; het uit te zoeken en te bedenken hoe ik het toch voor elkaar kan krijgen.

Hopelijk kan ik je inspireren met mijn creaties!

Saludos,

Oud meubelstuk voor de reparatie VOOR
Oud meubelstuk na de reparatie NA

Milieubewust

Ik vind het belangrijk om na te gaan of kapotte kleding of een beschadigde meubel kan worden gerepareerd.

Is de rits van je favoriete jas stuk of wil je een spijkerbroek inkorten?

Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Oud kledingstuk voor de reparatie VOOR
Oud kledingstuk na de reparatie NA

Handgemaakt

Alle artikelen in de shop zijn handgemaakt in mijn atelier in Berkel en Rodenrijs.
Het is daarom mogelijk om de producten te personaliseren.
Heb je een bijvoorbeeld een leuke tas op het oog, maar wil je het artikel liever combineren met een andere stof?

Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.