Over mij

Hallo!
Mijn naam is Nuria. Samen met mijn man, dochter, hond en kat woon ik in Berkel en Rodenrijs. Ik ben 3 dagen  in de week werkzaam op een kinderdagverblijf op een babygroep.
 
Ik ben graag achter mijn naaimachine te vinden omdat ik het leuk vind om mooie en bruikbare spullen te maken en om kleding te herstellen.
In deze wegwerpmaatschappij gooit men veel maar zo de vuilnisbak in. Dat vind ik zonde voor de natuur! Je koopt een dun, plastic tasje en bij thuiskomst beland deze al snel in de vuilnisbak. Niet alleen een plastic tasje, maar ook andere herbruikbare spulletjes gooi ik niet zo snel weg. Ik breng dit veel liever naar een kringloopwinkel waar de opbrengst naar een goed doel gaat.
 
De cadeauartiekelen die ik maak kunnen in verschillende maten gemaakt worden. Zit er niet bij wat je zoekt kan ik altijd kijken of ik het kan maken. Ik vind het heerlijk om iets te maken wat ik nooit eerder gemaakt heb, uit te zoeken en te bedenken hoe ik het toch voor elkaar kan krijgen.
 
Ik hoop dat je mijn creaties leuk vindt en dat ik je kan inspireren tot meer milieubewuste keuzes door bijvoorbeeld een herbruikbaar broodtasje te kopen bij mij .
 
Neem een kijkje bij alle producten, veel plezier en hopelijk tot ziens!
 
Groetjes Nuria.